fbpx

COPEKWARTIER I

TE KOOP

De laatste 2 grote nieuwbouw appartementen in de historische dorpskern van Nieuwkoop.

Op deze mooie locatie worden 2 grote, luxe appartementen met ruime patio’s aangeboden. Gelegen aan de rand van het gezellige Reghthuysplein heeft u op de eerste en tweede verdieping prachtig uitzicht op de Dorpsstraat, de toren en het Nieuwkoopse Plassengebied. De plek is ook een goede uitvalsbasis voor woon-werkverkeer want de ligging is midden in het Groene Hart maar ook centraal in de Randstad. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage van Nieuwe Cope, op loopafstand.

PLANNING

De bouw van Copekwartier I  is inmiddels gestart. De verwachting is dat de appartementen het 1e kwartaal 2020 opgeleverd kunnen worden.

nieuwbouw appartementen in Nieuwkoop

Dorpstraat 103 A

copea2

Dorpstraat 103 B

  • Bouwjaar: 2019
  • Wonen: 207 m² - 185 m²
  • Kamers: 6 kamers
  • Prijs: € 679.000 v.o.n. - € 659.000 v.o.n.
nieuwbouw appartementen in Nieuwkoop

Locatie

Nieuwkoop is een bijzonder dorp, niet alleen vanwege de unieke ligging in de Randstad maar ook door de combinatie van prachtige natuur met een rijk cultureel leven. Van oudsher inspireerde het dorp al de schilders van de Haagse School. De historie van Nieuwkoop is nog altijd voelbaar, de toren en het Reghthuys dateren uit de 17e eeuw. Rondom dit gezellige plein is een scala aan horeca, winkels en de gemoedelijke zaterdagmarkt.

Copekwartier I

De luxe appartementen hebben een hoge energiekwaliteit, voldoen aan alle moderne eisen en zijn levensloopbestendig. De appartementen zijn 30 meter diep (185 of 206,5 m2) en bestaan uit een riante woonkamer (50 m2)  aan de voorzijde, 2 of 3 slaapkamers aan de achterzijde met daartussen de keuken en eetkamer (40 of 55m2). Keuken en eetkamer beschikken over veel daglicht door de aangrenzende patio (24,3 of 13,4 m2).

Verder beschikken de appartementen over een bijkeuken annex technische ruimte, study, en 2 badkamers. De woningen hebben een eigen entree aan de Dorpsstraat, met bergingen, trappenhuis, een grote lift en franse balkons aan de Dorpsstraat.

Over ons

Copekwartier I en II is een nieuwbouwproject van winkels en luxe appartementen in de historische dorpskern van Nieuwkoop, onder architectuur gebouwd door Marco Bruijnes Architecten. Copekwartier II is inmiddels verkocht.
Nog te koop: Copekwartier I, de laatste 2 grote nieuwbouw appartementen in de Dorpsstraat.

E-mail Marco Bruijnes:

Telefoon Marco Bruijnes:

06-46324140

E-mail makelaar:        

Telefoon makelaar:

0172 – 460808

Contact

Social

Volg ons op social media. 

Design & Ontwikkeling – Accent Interactive